Livingstone Kodit

LivingStone Kodit inspiraatio

Keittiön välitila uusiksi

17.4.2013 14:10 — Sisustus

Keittiön välitilat ovat perinteisesti olleet yksinkertaista neliölaattaa. Jos tämä on mielestäsi tylsä vaihtoehto, nykyään on tarjolla monenlaisia ratkaisuja. Tässä olisi erilaisia inspiraatioita miten välitilan voi toteuttaa. Jotkut soveltuvat remontoijille, toiset rakentajille. Kerro kuvan kera miten olet itse sisustanut keittiön välitilan!

1. Maalattu ja lasitettu

Välitilan voi maalata ja teettää siihen helposti pyyhittävän lasin. Jos haluaa yhtenäisen lasipinnan ilman saumoja, värin vaihtaminen ei ole kovin yksinkertaista, mutta päivittäminen on toki mahdollista.

2. Tapetti

Tapettivaihtoehtoja on loputtomasti ja niillä saa hienoja kuvioita aikaiseksi. Jos tapetti ei ole vedenkestävää, se kannattaa viimeistellä lasilla. Tapettimaisia laattojakin on saatavilla ja aina ei tarvise tyytyä perusneliöön.

3. Ikkuna

Ikkunat ovat kasvattaneet suosiota välitiloissa. Useimmiten asennetaan yksi ikkuna, mutta tällainen rivi pieniä avattavia maitolasi-ikkunoitakin voi kokeilla.

4. Peili

Tässä keittiössä on välitilassa ikkuna, mutta sen tarjoamaa valoisuutta on lisätty asentamalla toiseen välitilaan peilin. Näin valo heijastuu laajemmalle ja tila näyttää isommalta.

5. Lasimaalaus

Lasimaalaustekniikka on vanha, mutta nykyään vähän käytetty tapa sisustaa. Sen avulla voit loihtia persoonallisen ja helposti ylläpidettävän välitilan.

6. Laattakuviot

Perinteisten laatojen sijaan voit kokeilla jotakin rohkeampaa ja tehdä pienistä laatanpaloista näyttävän kokonaisuuden. Tässä on aseteltu eri sinisen sävyjä siksak-kuvioon ja siitä tulee valkoisessa keittiössä huomion keskipiste.

7. Sekoittele erilaisia laattoja

Jos rohkeus tai budjetti ei riitä, voit kokeilla yhden laatan sijaan kahta laattaa eri kuviossa. Tässä perusvalkoinen laatta on asetettu timanttikuvioon ja koristeellisempi laatta tuo sopivasti väriä välitilaa.

8. Tiili

Tässä keittiössä on hyödynnetty vanha tulisijaa ja sen keskelle on asennettu liesi. Tässä on yhdistetty uusi sekä vanha todella upealla tavalla. Jos vanhaa tulisijaa ei löydy, koristetiiltä voi käyttää välitilassa tehosteena.

9. Kivi

Kivitausta tuo oman tunnelman keittiöön, etenkin kun kuvan keittiössä se on erotettu muusta syvennyksen avulla. Tästä tulee mieleen pieni luolansopukka, jossa voi kokkailla.

10. Tekstuurilasi

Nykyään on monenlaista lasiakin saatavilla ja tässä on käytetty erilaista lasilaatua, jossa on poikkeuksellinen tekstuuri. Vaikka lasi näyttääkin epätasaiselta, se on kuitenkin pinnasta sileää.

Kuvat Houzz

LivingStone Kodit on kivitalorakentamisen edelläkävijä. Ainutlaatuisen palvelun ansioista saat uniikin kivitalon aidosti avaimet käteen. LivingStone voi hoitaa koko projektin suunnittelusta viimeistelyyn ja koti on muuttovalmis. LivingStone tarjoaa enemmän elämää: pääset vaivattomasti valmiiseen kotiin ja voit tehdä niitä asioita mitä rakastat.

Kirjoittaja: Karl

Inspiraatio

Tervetuloa LivingStone Kodit Oy viralliseen blogiin. LivingStonen blogin tehtävänä on inspiroida ja auttaa tekemään kodistasi entistäkin kauniimpi ja viihtyisämpi.

Tutustu blogiin ja poimi parhaimmat ideat käyttöön. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä tai tilaa RSS ja varmista, ettei mikään mene ohi.

Toimi heti, ja hyödynnä Infurnin 48 tunnin alennusmyynti.
Tuotteita jopa -30 % alennuksella.

Follow Me on Pinterest

bloglovin


Uusimmat

Arkisto

Avainsanat

Etsi