Livingstone Kodit

LivingStone Kodit inspiraatio

Avainsana: Liitutaulumaali

Tee-se-itse liitutaulumaalia: helppoa, nopeaa ja halpaa!

13.9.2012 15:10 — Tee-se-itse — 1 kommentti

Viime vuosina liitutaulumaali on ollut erittäin suosittua. Sitä on käytetty kaikissa huoneissa, lukemattomilla eri tavoilla. Kaupasta ostettaessa liitutaulumaalilla on omat huonot puolensa: se on todella kallista ja värivaihtoehtoja on rajallisesti. Mutta liitutaulumaalia voi kuitenkin tehdä itse erittäin edullisesti ja minkä värisenä itse haluaa. Parasta tässä on, että teko on erittäin helppoa!

Ainoat materiaalit joita tarvitset ovat:
Mieluisen väristä lateksimaalia
Hienojakoista saumauslaastia (eli ei saisi sisältää hiekkaa massa-aineena)

Saumauslaasti sekoitetaan maaliin 1:8 eli yksi desi laastia ja kahdeksan desiä maalia. Sekoita laasti huolellisesti maaliin, jottei rakeet jää näkyviin maalattuun seinään. Parhaiten tämä onnistuu porakoneen sekä maalisekoittajan avulla. Lopputuloksesta riippuen voit käyttää mattaa tai kiiltävää maalia.

Pohjusta maalattava pinta kuten tavallisesti ja maalaa telalla päälle pariin kertaan. Todella ovela lopputulos tulee, jos maalaat yhden seinän liitutaulumaalilla ja muut samanvärisellä tavallisella maalilla.

Liitutaulu pitää käsitellä siten, että hierot liitua kaikialle ja pyyhit kuivalla liinalla pyörivällä liikkeellä pois.

Nyt voit piirrellä mieluisia kuvia tai päästää perheen pienimmät luomaan omia taideteoksiaan. Kuvassa seinä on kehystetty puulla, jotta se vaikuttaisi jättimäiseltä liitutaululta!

Onko sinulla kotona liitutaulupintoja? Liitä kuva kommentteihin ja esittele omaa teostasi! Maalilla voi myös maalata muutakin kuin seiniä, katso näitä liitutaululaseja.

Kuvat Houzz

LivingStone Kodit on kivitalorakentamisen edelläkävijä. Ainutlaatuisen palvelun ansioista saat uniikin kivitalon aidosti avaimet käteen. LivingStone voi hoitaa koko projektin suunnittelusta viimeistelyyn ja koti on muuttovalmis. LivingStone tarjoaa enemmän elämää: pääset vaivattomasti valmiiseen kotiin ja voit tehdä niitä asioita mitä rakastat.

Kirjoittaja: Karl

Inspiraatio

Tervetuloa LivingStone Kodit Oy viralliseen blogiin. LivingStonen blogin tehtävänä on inspiroida ja auttaa tekemään kodistasi entistäkin kauniimpi ja viihtyisämpi.

Tutustu blogiin ja poimi parhaimmat ideat käyttöön. Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä tai tilaa RSS ja varmista, ettei mikään mene ohi.

Toimi heti, ja hyödynnä Infurnin 48 tunnin alennusmyynti.
Tuotteita jopa -30 % alennuksella.

Follow Me on Pinterest

bloglovin


Uusimmat

Arkisto

Avainsanat

Etsi